Kumppanisi kattaviin muutoksiin

 

Ravintola-alan konsultointi- ja valmennuspalvelut

Keikkakokki® Coatch -palvelut ammattikeittiöille. Apua tarvitaan ravintoloissa ja ammattikeittiöissä esimerkiksi varastonhallintaan, ostotoimintaan, katelaskentaan ja uusien ruokalistojen innovoimiseen. Voimme auttaa näissä, olemme olleet auttamassa asiakkaitamme jo useissa projekteissa ja kehittämistöissä.

Esihenkilöiden valmentamista ja sparraamista parempiin tuloksiin. Tai onko yrityksessäsi mahdollisia uusia tähtiä ottamaan askelia kohti vastuullisempaa roolia? Voin auttaa ja olla tukemassa ammatillista kasvua. Jos työntekijälle luodaan mahdollisuudet ja puitteet onnistua, tuloksiin päästään varmasti!

Valmennus- ja konsultointiprojektit aloitetaan kartoituskäynnillä lähes poikkeuksetta. Varsinkin keittiöön suunnatuissa palveluissa käytännön työtilat ja ravintolan rakenne määrittävät paljon tehtäviä asioita. Lisäksi tilat ja henkilöstö kertovat ravintolan luonteesta ja ilmapiiristä, tämän jälkeen suunnittelu ja toteutus helpompi suunnitella.

Jokainen valmennus- ja konsultointiprojekti on erilainen, tämän vuoksi räätälöimme jokaisen paketin asiakkaalle sopivaksi. Kartoituksessa ja projektin edetessä keskitytään kehittämistä vaativiin kohteisiin, yleensä kaikki asiat eivät tarvitse muutosta. Ratkaistaan ongelmat, jonka jälkeen pääsette tekemään tulosta.

 

Referenssit / Asiakaspalautteet

"Ns. Ulkopuoliset silmät näkevät paremmin mitä omissa nurkissa tapahtuu. Helpompi perustella tilojen uudistustarvetta/laitteiston puutteellisuutta omalle esimiehelleen."

- Sari Johansson / Keittiöpäällikkö

"Oli ilo ottaa vastaan. Lämmin ja iloinen, ottaa kaikki hyvin huomioon. Sain paljon hyviä neuvoja. Hyvä jatkaa tästä eteenpäin."

- Seija Haka / Yrittäjä, Hela-Ravintola Kauhava

"Olemme käyttäneet Jyrkkänen Investment Oy:n konsultointipalveluita keittiötoimintamme kehittämiseen kesällä 2019. Konsultoinnissa pääpaino ja kehitettävät kohteet ovat olleet kannattavuus ja tasalaatuisuus. Olemme olleet erityksen tyytyväisiä siihen, että konsultoinnin avulla saimme keittön kannattavuuteen selkeitä työkaluja, jotka henkilökuntamme on ottanut käyttöön."

- Susanna tuohiniemi / Toimitusjohtaja, Oy Fondis Ab

"Tilasin alkuvuodesta 2019 Jyrkkänen Investmentiltä keikkakokki-palvelun, joka lopulta kesti lähes koko vuoden. Hän saapui paikalle helmikuussa, jolloin kartoitimme ravintolamme silloisen tilanteen, tulevaisuuden tarpeet ja toiminnan kehittämissuunnitelman.

Nyt noin vuosi myöhemmin projekti on saatu maaliin. Ravintolan ja etenkin keittiön toiminta on nykyään erittäin mallikasta.

Asiakkaan näkökulmasta annokset ovat visuaalisesti kauniita, maut kohdallaan ja ruokalista vastaa asiakaskunnan tarpeita, joka näkyy kasvaneena myyntinä.

Työntekijän näkökulmasta annokset ovat tehokkaita nostaa, turhia askeleita keittiövälineistön välillä ei enää tule ja työskentely keittössä on mielekästä. Tämä korostui aivan huimasti kehittyneellä työtyytyväisyydellä.

Suosittelen Jyrkkänen Investmentiä erittäin mielelläni ravintolanne ja etenkin keittiön toiminnan viemiselle aivan uudelle tasolle."

- Joni Koski / F&B Manager, Scandic Vaasa & Seinäjoki

"Lähdimme muuttamaan keittiötoimintamme suuntaa ja aloimme samalla kartoittamaan nuorelle keittiöpäälliköllemme sopivaa koulutusta, josta hyötyisi työntekijän lisäksi myös yrityksemme. Sain alalla toimivalta henkilöltä vinkkiä Lassi Jyrkkäsestä ja menin tutustumaan hänen sivuihinsa.

Tapasimme ja Lassi teki meille selkeän ehdotuksen koulutuspolusta. Nyt kun vajaan kolmen kuukauden yhteinen rupeama on takana niin en voi voisi olla tyytyväisempi Lassin palveluihin. Olemme saaneet kaiken sen mitä halusimme ja paljon enemmänkin. Lassi on todellinen ammattilainen ja mitä mainioin kouluttaja nuorelle, eteenpäin pyrkivälle A la Carte-kokille. Jyrkkänen on työssään kannustava, idearikas ja hyvin erilaisiin tilanteisiin mukautuva yhteistyökumppani. Erittäin vahva suositus!"

- Jaakko Kuusisto, Executive vice president, Comfort Family Hotel Oy Ab

"Lassin kanssa yhteistyö on aina sujunut todella mutkattomasti. Vuosien varrella olemme yhdessä Lassin kanssa suunnitelleet juuri sopivan tuotteistuksen keittiön tarpeisiin huomioiden tehokkuus ja hävikin hallinta keittiön toiminnassa. Asiantuntemus on näkynyt yhteistyössä niin a`la carte, lounas kuin suurempien tapahtumien catering suunnittelussa ja läpiviennissä. Lassi tietää, että hyvät ja tuoreet raaka-aineet sekä mutkaton yhteistyö yhteistyökumppaneiden kanssa mahdollistaa tehokkaan toiminnan tämän päivän kiireisessä keittiössä."

- Jani Rautapuro, SK Asiakkuuspäällikkö, Fresh Servant Oy Ab